május
04
2021

Kevin Feige nyilatkozta nem rég, hogy egyébként rengeteg tervük volt Doctor Strange karakterével a WandaVision-t illetően, de szépen lassan egyesével elvetették őket. Ennek az lett a következménye, hogy a Doctor Strange 2 elejét is jócskán át kellett írni.

  • Gondoltak arra, hogy az epizódokban megjelenő kis reklámok Strange művei. Ő küldte volna be őket Wandának, hogy ráébressze, az ahol él, nem a valóság.
  • Szóba került az is, hogy Stephen benne lesz az egyik reklámban.

És igen, az amit annyian vártak, az is tervben volt, hogy a mágus maga is tiszteletét teszi a záró epizód, utolsó pár percében. Ezt ráadásul az utolsó pillanatban húzták csak ki. Még pedig azzal érveltek, hogy túl nagy jelentőséggel bírt volna, mondván:

Hogy nézett volna ki, ha megjelenik egy fehér férfi, aki oda áll Wanda elé, és azt mondja: Hadd mutassam meg neked, hogy működik az erőd!

Elizabeth Olsen azt mondta, hogy Wandának óriási bűntudata van, ezért vonult el egy olyan helyre, ahol reméli, hogy senki sem találja meg. Mert fél attól, hogy felelőségre fogják vonni, és egyszerűen erre nem áll még készen. Ha lehet egy tippünk, Doctor Strange azért rá fog találni.


Leave a comment