2021 / Sze / 18

2020 tavaszán éppen Új-Zélandon forgatott, amikor kitört a Covid-19 járvány. Benedict pedig azt mondta, hogy nagyon megkönnyebbült, hogy ő, a felesége, három gyermeke és a szülei is vele voltak egy olyan országban, ami nagyon hatékonyan védekezett a fertőzés ellen.

Mivel a szüleim is színészek, ezért volt lehetőségem bőven találkozni a szakma szeszélyeivel. Például, amikor apa ünnepkor is elment egy meghallgatásra vagy éppen elindult dolgozni. De engem ez nem rémített vissza. Ezek után is úgy éreztem, hogy én is részese akarok lenni ennek. Meg akarom tapasztalni azokat a dolgokat.

Miután az apja látta őt egy iskolai darabban azt mondta neki:

Jobb vagy, mint én valaha voltam, vagy leszek, és azt hiszem, csodálatos karriered lesz. Alig várom, hogy láthassalak és támogathassalak.

Erre visszagondolva Benedict most könnyezve elmondta, tudja, hogy az apja is sokkal nagyobb és változatosabb karrierre vágyott, de sose panaszkodott, sose beszélt erről. Nagyon nagylelkű és szeretetteljes férfi. És ez az az útmutatás, ami kell egy embernek, hogy nagyszerű szülő és gyerek legyen.

Benedict egyébként szupervédelmező ami a magánéletét illeti. Például egyáltalán nem hajlandó válaszolni az olyan kérdésekre, mint például, hogy az apaság milyen hatással volt a munkájára.


Leave a comment